Galen i armband

Ja, jag är helt galen i armband. Oavsett form, färg, billiga armband eller dyra armband. Oavsett så är jag helt kär i det som pryder mina armar. Det roliga är att man kan mixa och matcha så många olika tillsammans och utan varandra. Ett armband som blir till en typ av stil med ett annat och ett helt annat som blir något totalt annorlunda. Det är kul att kunna byta färg, form och stil bara så enkelt genom att sätta på sig ett annat armband.

Det gick nästan lite överstyr när jag under en flytt till ny lägenhet passade på att räkna mina armband. Jag vill knappt skriva ut siffran här men jag kan säga att det var många nollor. Fler än vad som faktiskt är rimligt. Men ändå tycker jag det är helt okej. Detta är ju liksom min hobby, även fast jag ibland köper dyra armband så köper jag ofta billiga armband och det är framförallt väldigt kul att hitta begagnade på loppis eller second hand.

Elin, du har ett galet intresse

Medan andra spelar tennis, samlar på frimärken eller köper aktier på sin fritid så kollar jag på nya armband. I samband med att jag hittar billiga armband så brukar jag även passa på att besöka pärlgrossistens hemsida för att också skapa mina egna. Det blir ett väldigt bra sätt att göra billiga armband precis så som man vill ha dem. Här behöver man inte kompromissa med att priset tar ut designen utan du kan själv välja hur det ser ut.

Mina kompisar säger ofta till mig att jag har ett galet intresse. Armband liksom. Jag förstår dem, för jag tycker deras intressen så som att ha bokklubb eller springa i löparspåret är lika galna. Så jag och mina armband håller oss helt enkelt för oss själva och är så nöjda så 🙂